Si e kaluan të dielën vipat shqiptarë!

Vipat shqiptarë si çdo ditë tjetër, edhe këtë të dielë vijnë më postime të shumta në Instagram. Nëpërmjet llogarive të tyre, ata kanë postuar foto për këtë ditë pushimi, dhe i ndajnë me ne. Vipat gjithmonë marrin vëmendjen tonë, dhe sot nuk ka si të ndodh ndryshe. Dritare.net ka grumbulluar disa foto si po e kalojnë këtë dielë vipat, dhe ju mund t’i shikoni ato në galerinë e mëposhtme./D.M-Dritare.net.Komentoni