Shqipëria e panjohur e komunizmit në foto

Këto janë disa foto të rralla, të bëra nga fotografi francez, Michel Setboun.

Ishte periudha e rënies së komunizmit.

Në foto duket qartë varfëria ekstreme në të cilën jetonin shqiptarët.(TemA)

LEXO DHE :  Reagon Ministria e Brendshme malazeze: Ja kur u largua nga Mali i Zi, Gruevski!


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.