Shmangni kancerin e zorrës së trashë, duke eliminuar këto ushqime!

Pjesa më  e madhe e njerëzve në botë vuajnë nga kapsllëku, kjo për shkak të kequshqyerjes dhe moskujdesit ndaj shëndetit. Ushqimi me një dietë të shëndetshme do t’i bëjë edhe zorrët tuaja të jenë më të shëndetshme. Dritare.net ka sjell për ju, 10 ushqimet që e përkeqësojnë kapsllëkun dhe që po ju vrasin ngadalë. Këto ushqime rrisin inflamcionin në zorrët tuaja. Përzgjedhja e ushqimeve me shumë fibra për t’u ushqyer do t’ju shkaktojë kancerin në zorrë. Proteinat e tepërta, yndyrat e ngopura, dhe ato të thata, janë armiqtë më të mëdhenj për zorrën e trashë.

LEXO DHE :  15 vjet i varur nga droga, Geri i premton nënës së tij se do të heqë dorë

Më poshtë keni ushqimet, që rëndojnë kapsllëkun dhe shkaktojnë kancerin e zorrës së trashë. Mos i humbisni./K.C/dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.