Shikoni pantallonat më trend të momentit!

Trendet e modës nuk kanë fund, vit për vit ato ndryshojnë për më mirë duke na sjell veshje të reja dhe të bukura. Këtë vit ne do shikojmë gjëra interesante dhe shumë të rehatshme, si pantallonat treçerekëshe dhe ato që janë sipër kyçit të këmbës, do të jenë trend edhe për këtë vit.

Këto lloj pantallonash bën namin vitin e kaluar dhe u veshën pafund nga të gjitha femrat, e si mos visheshin pasi ato janë shumë të rehatshme, të bukura dhe kombinohen shumë bukur me veshje të ndryshme.

Tek fotot më poshtë merrni një shije të vogël dhe të bëhuni gati për ti veshur ato përsëri./De.My-Dritare.net    

 

 

Komentoni