Shikoni këto portrete, të kompozuara në mënyrë surreale!

Alexandra Chertulova, e njohur me emrin artistik, Rayda Ealvay, është një fotografe 19-vjeçare  nga Rusia. Ajo vazhdon të mahnitë të gjithë me artin e saj transformues. Rayda bën manipulime të ëmbla të  fotografive që krijon duke përdorur fotoshop.

LEXO DHE :  Xhisiela Maloku mbërrin në gjykatë: Erdha të mbështes Rexhepin

Por ajo që është më interesante është që Rayda pror portretin e saj për të shprehur mendimet artistike. Në punën e saj surreale, ajo eksploron identitetin, emocionin dhe ëndrrat.

Shikoni galerinë më poshtë për të zbuluar fotot e saj /E.B-dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.