Shikoni këto mrekulli të natyrës!

Natyra është shumë e vlefshme për botën e gjallë njerëzore, shtazore dhe atë bimore. Dëmtimi i ekuilibrave të llojeve dhe problemet me ngrohjen globale rrezikojnë jetëgjatësinë e bimësisë dhe natyrës. Dritare.net ka përzgjedhur disa foto që demonstrojnë se natyra gjithmonë e gjen në zgjidhje kundër padrejtësive që i bëhen. Shikoni fotot në galerinë më poshtë./E.B- dritare.net

LEXO DHE :  DW: Cili do të jetë qëndrimi i diplomacisë shqiptare për kufijtë Kosovë-Serbi!


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.