Shikoni këto mrekulli të natyrës!

Natyra është shumë e vlefshme për botën e gjallë njerëzore, shtazore dhe atë bimore. Dëmtimi i ekuilibrave të llojeve dhe problemet me ngrohjen globale rrezikojnë jetëgjatësinë e bimësisë dhe natyrës. Dritare.net ka përzgjedhur disa foto që demonstrojnë se natyra gjithmonë e gjen në zgjidhje kundër padrejtësive që i bëhen. Shikoni fotot në galerinë më poshtë./E.B- dritare.net

LEXO DHE :  Si mund të shmanget rreziku dyfish që sjellin “urat xhenoveze” në Dragot dhe Lekël?


Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do te publikohet.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.