Shikojini këto foto dy herë, sepse nuk janë siç duken!

Gjërat nuk janë siç duken. Sytë dhe mendja janë bërë të suksesshme duke luajtur me ne. Ne shohim atë që duam të shohim dhe më një shikim të shpejtë krijojmë iluzione optike. Iluzionet i bëjnë pamjet nga normale në të çuditshme. Dritare.net ju sjell disa foto, të cilat ju duhet t’i shikoni dy herë për t’i kuptuar. Në galeri gjeni foto./E.B-dritare.net

LEXO DHE :  Video/ Gazetari përplas shishen live Na çatë b**thën, më lini të flasPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.