Shihni sa i rëndësishëm është vaji i peshkut për organizmin!

Vaji i peshkut përmban acide yndyrore omega 3, vitaminën A dhe D. Acidet yndyrore, omega 3 të gjetura në vajrat e peshkut, mund të mbrojnë zemrën dhe sjellin përfitime të mira shëndetësore.

Mënyra më  e mirë për të marrë omegan 3 është nëpërmjet peshkut. Studimet kanë arritur në përfundimin se, vaji i peshkut është i rëndësishëm për shëndetin. Ja pra në këtë rast, dritare.net sjell për ju të gjitha përfitimet që vijnë nga vaji i peshkut dhe omega 3.

LEXO DHE :  Kadilli dhe Pampuri të bindur: PD fiton zgjedhjet me ekipin e ri

Mbron trurin nga skleroza

Nëse ju e merrni në masë të caktuar vajin e peshkut, ai do t’ju shërbejë shumë për shëndetin. Për shkak të efektit mbrojtës të vajit të peshkut, studimet kanë arritur në përfundimin se, ai mbron trurin dhe sistemin nervor.

Për më shumë shihni fotogalerinë më poshtë./ Përshtati: Kadrije Çako/ Dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.