Shihni sa e ngrohtë duket shtëpia, nëse e arredoni në stilin bohemian

Në momentin e parë ideja e arredimit të shtëpisë në stilin bohem, mund të duket e çuditshme, pasi jo të gjithë e kuptojnë dhe njohin atë, por kur të shihni fotot që sjell për ju Dritare. net do të ndryshoni mendim. Stili bohem është një mënyrë popullore për të shprehur personalitetin në hapësirat tuaja të brendshme. Stili Bohem ju frymëzon duke krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe të lumtur familjare. Në fakt, tipari më i bukur i këtij stili është se ju mund të përdorni çdo pjesë të personalitetit tuaj, veprat tuaja të artit dhe përzierje ngjyrash që ju dëshironi/ V.D/Dritare.net/

LEXO DHE :  Përplasja Rama-Meta/ Dash Shehi: Presidenti të qëndrojë në vendin e vet


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.