Restoranti rozë në Londër

I gjithi në rozë dhe një bukuri e marramendshme. Një restorant që ndodhet që nga viti 1970 dhe është në zonën më luks në Londër. Ai është shumë I famshëm dhe është një nga vendet që duhet vizituar. Kohët e fundit ky restorant ka bërë një rikonstruktim të plotë duke e kthyer atë në vend komplet rozë. Ai duket shumë këndshëm me pamjen e rë që I është bërë./M.S-Dritare.netKomentoni