Produktet që përdori Meghan për grimin e dasmës

Këto janë produktet që përdori Meghan për grimin e dasmës.

Megjithëse u mendua  Markle grimoi vetën, për këtë pjesë u kujdes miku i saj i vjetër Daniel Martin.

Këto janë produktet që ka përdorur Markle.

Baza: Dior Backstage Face and Body Foundation, 40 dollarë

Buzët: Dior Lip Glow in Coral Glow, 34 dollarë

Buzët: Honest Beauty Truly Kissable Lip Crayon in Sheer Chestnut Kiss, 18 dollarë

LEXO DHE :  Gruevski shfaqet në publik, mediat e huaja nxjerrin videon e tij duke bërë pazar

Kontura: Dior Backstage Contour Palette, 45 dollarë

Blush: Honest Beauty Creme Blush in Truly Exciting, 22 dollarë

Qeripkët: Dior Diorshoë Iconic Mascara, 29.50 dollarë

Qerpikët: Honest Beauty Truly Lush Mascara, 22 dollarë

Sytë: Dior Diorshoë On Stage Liner in Matte Black, 30.50 dollarë

Sytë: Dior Backstage Eye Palette in Warm Neutrals 001, 49 dollarë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.