12:24 - 20 Mars, 2019

Të kesh shoqe të ngushta frutat dhe perimet

Të hash mëngjes gjithmonë, gjithë jetën

Të flesh në shtratin tënd

Të mos kesh shok për kokë një iPad

Të pish lëngun magjik

Të pish shurupin që shëron

Ti thuash dados 'me fal', 'te lutem' 'faleminderit'

T'u japësh rroba dhe lodra atyre që kanë më pak se ti

Të mos humbasësh kurrë

Të ndash lodrat me kushërinjtë