Pavarësisht ankesave të qytetarëve, tarifat e ujit ulen për objektet dhe selitë fetare

Ndërkohë që qytatrët ankohen gjithë kohën për rritjen e çmimit të ujit ERRU Komisioni Kombëtar Rregullator pranë Entit Rregullator të Ujit, merr vendim për të ulur çmimin e ujit për objektet dhe selitë fetare.

Nga 1 qershori i këtij viti objektet dhe selitë fetare do të paguajnë ujin me tarifa më të ulëta falë një vendimi të marrë nga Komisioni Kombëtar Rregullator pranë Entit Rregullator të Ujit (ERRU).

LEXO DHE :  Përplasja Rama-Meta/ Dash Shehi: Presidenti të qëndrojë në vendin e vet

Ajo që ka ndodhur është klasifikimi i këtyre kliëntëve, pra komuniteteve fetare, në një kategori të njëjtë si familjarët ndëkrohë që sipas një vendimi të vitit 2012 objektet dhe selitë fetare trajtoheshin njëlloj si insitucionet buxhetore. V.D/dritare.net/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.