Nga një trup elegant, në kile të tepërta. Shihni si është transformuar Genta Ismaili!

Këngëtarja, Genta Ismaili, gjithmonë është komentuar për bukurinë e saj dhe format trupore perfekte.

Image result for genta ismaili

Por në disa foto të publikuar së fundi, ky perfeksion, pothuajse është zhdukur dhe në vend të tij janë disa kilogramë të tepërt./K.Ç/dritare.net

 

 Komentoni