Nga dëshmitar i Jehovait, në pronar të klubit të fantazive seksuale

Daniel Saynt dikur ka qenë dëshmitar i Jehovait por siç duket  ai nuk e ka gjetur veten tek feja, dhe tanimë ka hapur klubin e natës  të antazive seksuale NSFW, “New Society for Wellness” (Shoqëri e re për Mirëqenie), ku lejohen të marrin pjesë vetëm disa persona të anëtarësuar në të.

LEXO DHE :  Video/ Premtimi i mbajtur përgjysmë nga Rama me rrugën Tiranë-Elbasan, çfarë deklaroi në tetor!

Ky klub ka moshën mesatare të anëtarësimeve 28 vjeç, dhe mes 700 anëtarëve të këtij klubi, pjesa më e madhe e tyre është e përbërë nga modele, aktorë, personazhe publikë, si edhe biznesmenë./ I.M-Dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.