Nëse doni vizë për në SHBA duhet të dini si të aplikoni. Ja këshillat që jep Ambasada Amerikane!

Amerika është toka e premtuar për të gjithë shqiptarët, dhe numri i aplikantëve për viza është i lartë.

Ditën e sotme Ambasada Amerikane ka menduar që nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale të jap disa sqarime, se cila është viza që mund të merrni më lehtë, sipas nevojave.

Në sqarimin e ambasadës thuhet se viza e fejesës është më e shpejtë, por ka disa procedura pasi hyn në SHBA. Po ashtu, mësohet se koha e përafërt e udhëtimit për çiftet e fejuara është 9 muaj dhe për të martuarit është 18 muaj.

LEXO DHE :  Këta janë vipat që do të bëhen me fëmijë këtë vit!

 

“?? | Mali i Dajtit është i mrekullueshëm. Kenny dhe unë u ngjitëm fundjavën e kaluar. Takuam njerëz interesantë përgjatë rrugës dhe disa çifte të dashuruarish na pyetën për procesin e vizave. Ja këshilla ime: Kategoria e vizës për çiftet e martuara është e ndryshme nga kategoria e vizës për çiftet e fejuara. Cila është e duhura për ju? ? #PyetAnnën”, shkruhet në faqen e Ambasadës.V.D/dritare.net/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.