Nëse doni të jeni të shëndetshëm, mos i bëni kurrë këto gabime në mëngjes!

Zgjimi, për disa njerëz është gjëja më e lehtë në këtë botë, ndërsa për disa të tjerë është lodhje, dhe gjëja më e keqe. Në fakt për shumicën nga ju, ai alarmi në mëngjes është shumë i bezdisshëm. Ndonjëherë instinkti  ju çon ta thyeni  atë telefon, apo orë dhe të flini përsëri, por është e pamundur, duhet të ikni në punë apo shkollë.

Erdhi koha, që ta marrim më seriozisht këtë punën e gjumit dhe ngritjen në mëngjes. Dritare.net sjell për ju gjërat që s’duhet t’i bëni në mëngjes, nëse doni të jeni të shëndetshëm.

LEXO DHE :  Shikoni modelet më të bukura të thonjve në dimër!

Fik, ndiz, fik, ndiz

Nëse alarmi juaj bie dhe ju e shtyni për më vonë, atëherë ky është gabimi më i madh nga ju. Nuk është nevoja të ngriheni menjëherë, por rrini drejt dhe mos i mbyllni sytë. Nëse ju vazhdimisht e shtyni alarmin, regjimi juaj do të prishet dhe ju do të jeni më të lodhur, hutuar, apo këputur. Dritare.net ju sugjeron të mos e bëni këtë gabim, nëse e doni veten dhe shëndetin tuaj mendor dhe fizik.

Për më shumë shihni fotogalerinë më poshtë. /Përshtati: Kadrije Çako/ dritare.net

 

 PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.