Nënat përdorën viagra gjatë shtatzënisë, humbin jetën 11 fëmijë në Holandë

Të paktën 11 foshnja kanë humbur jetën pasi nënat e tyre kanë përdorur viagra gjatë shtatzënisë.

Në total 93 femra kanë përdorur viagra, të cilat janë identifikuar në 10 spitale të ndryshme të vendit, në mënyrë për të nxitur rritjen e fëmijës së tyre.

17 fëmijë kishin presion të lartë të gjakut, që do të thotë nuk kishin marrë oksigjen të mjaftueshëm dhe 11 prej tyre deri më tani kanë vdekur.

LEXO DHE :  Kush janë dy prokurorët e rinj që aplikuan për në SPAK!

Gratë kanë besuar se përdorimi i viagrës, të cilën e përdorin burrat si stimulues seksual, do të ndihmonte rrjedhjen e gjakut përmes placetës dhe do të rriste fëmijët./ I.M-Dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.