Modelet më me stil të xhinseve, për vjeshtë!

Xhinset janë shumë të pëlqyera në vjeshtë, sepse ke mundësi t’i kombinosh me pallto, xhupa, triko dhe çdo lloj veshje tjetër. Pra, nuk të lënë në baltë, asnjëherë.

Duke qenë shumë të përdorura, dritare.net, ka sjellë disa modele xhindesh, të cilat janë jo vetëm të bukura dhe moderne, por përshtatet me çdo formë trupore.

LEXO DHE :  Foto/ Si i festuan Pashkët, arbëreshët e Italisë!

Ndonjëherë nuk ka rëndësi marka e xhinsit, por mënyra sesi rri në trup dhe si ju bën ju të dukeni.

Dritare.net ju ka përgatitur një galeri me foto, ku ju mund të shikoni dhe të frymëzoheni për xhinset e stinës së vjeshtës. Jemi të sigurt se nuk do zhgënjeheni, prandaj, hidhni një sy!/E.B-dritarePËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.