Me këtë produkt shtëpie, i thoni lamtumirë plasaritjes së thembrave!

Këmbët e plasaritura janë shumë bezdisëse. Të çara, të ashpra, ato ju çajnë çorapet, dhe kanë një zhurmë acaruese. Thembrat e çara, nuk janë një gjë e bukur për t’u parë, apo ndierë, prandaj edhe duhet të zhduken. Por si?

Kremrat nuk ju kanë bërë derman, por ky produkt po, informon dritare.net

Çfarë produkti? Mos u shqetësoni nuk do të detyroheni të harxhoni shumë para, vetëm pak. Sigurisht, mielli i misrit nuk kushton shumë. Zgjidhja e problemit tuaj nuk është aq e vështirë sa mendoni.

LEXO DHE :  Një shuplakë shqiptare, ndaj shqiptarëve!

Sigurohuni që të çarat të jenë mbuluar mirë me miell misri! Vishni çorapet dhe shkoni në shtrat, sugjeron dritare.net

Mielli i misrit, është shumë efektiv për të zhdukur plasaritjet  e thembrave dhe përdoret shumë lehtë. Si ta përdorni? Dritare.net ka sjellë për ju mënyrën, si ta përdorni miellin e misrit! Zbulojeni në fotogalerinë më poshtë!/Përshtati: Kadrije Çako/dritare.net

 

 

 

 

 PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.