Makina hyn në det, pushuesit nuk u besojnë syve ç’ndodh më pas

Nuk ndodh shpesh që të shohim një makinë që t’i afrohet bregut e jo më të hyjë në det.
Makina e tipit “Benz” hyri në det për të lënë një motor uji por siç duket gomat e lanë në baltë dhe duhej ndihma e një zetori për të hyrë e për ta nxjerrë.

LEXO DHE :  Çmimin më të rëndësishëm në matematikë e fiton për herë të parë një grua

Pushuesit në plazhin e Qerretit kanë kthyer kokën nga bregu dhe kanë parë skenën e pabesueshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.