Lotaria Amerikane/ Ambasada orienton të përzgjedhurit, ja çfarë duhet të bëni!

Të gjithë të përzgjedhurit e Lotarisë Amerikane, duhet të ndjekin me vëmendje udhëzimet e Ambasadës Amerikane. Kjo e fundit ka bërë një njoftim të rëndësishëm ditën e sotme ku udhëzon të gjithë fituesit se si duhet të veprojnë pas këtij momenti.

 

“Urime të përzgjedhurve të programit të lotarisë DV! Ju lutemi, sigurohuni që të ndiqni të gjitha udhëzimet tona përgjatë procesit të aplikimit. Hapi juaj në vazhdim është plotësimi i formularit DS-260 online tek  ? https://ceac.state.gov/iv/  Unë jam këtu për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja mbi aplikimin për DV! #PyetAnnën ?‍?”-shkruan ambasada amerikane ne faqen e saj ne FB. V.D/dritare.net/

LEXO DHE :  7 ushtrime të thjeshta fizike, që do t'ju ndryshojnë komplet trupin

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.