Ky fjalëkryq ka çmendur internetin, po ti mund ta zgjidhësh?

Vëmendje të gjithëve!!! Kemi një puzzle për ju!! Kush nuk e do?

Një sudok  i ndërlikuar, një fjalëkryq argëtues, ose një  fjalë sfiduese, ne i duam që të gjitha. Shpeshherë me anë të puzzle-ve ne sfidojmë veten tonë dhe aftësitë.

“Një mister për ju!” Kur nuk mund ta zgjidhësh një puzzle vetë, gjërat bëhen paksa frustruese. Ky fjalëkryq që dritare.net ka sjellë për ju është paksa i vështirë.   Dhe dihet që edhe interneti i ndërlikon ato. Por ju mund ta zgjidhni.

Kemi marrë fjalën “dog”, ‘qen’ në shqip, por nuk ka shumë rëndësi.  Pra cila është enigma me këtë fjalë? Në fletën poshtë janë një grumbull shkronjash, të cilat të gjitha formojnë fjalën ‘dog’. Kjo duket shumë e thjeshtë, kur e sheh me sy të lirë, por ju duhet të gjeni fjalën e duhur. Janë 91 shkronja, por vetëm tri janë ato që janë të vendosura rresht dhe formojnë fjalën ‘dog” “d,o,g”. A mundët ta gjeni ju? Pra gjeni fjalën ‘dog’, të vendosur pa ndërprerje në fletë? Na komentoni nëse arritët ta gjeni./K.C/dritare.net

LEXO DHE :  Ide si ta bëni hyrjen e shtëpisë, të duket si përrallë

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.