Kuvendi mban një minutë heshtje për ish-deputetin Gilman Bakalli

 

Pas fjalës së ish-kryeministrit Berisha, Tahiri kërkoi një minutë heshtje për shkodranin e mirë, shqiptarin e mirë dhe ish kolegun, siç e quajti ai.

“U ngrita për të kërkuar 1 minutë heshtje për deputetin e partisë tënde sepse kam respektuar gjithmonë sa herë i ke bërë thirrje këtij parlamenti në shenjë humanizmi për të mbajtur një minutë heshtje qoftë edhe për viktimat e aksidenteve rrugore. E gjej unë me vend që për një ish kolegun tonë, ish-deputet, shkodran i mirë, një shqiptar i mirë i kërkoj parlamentit ta respektojmë me një minutë heshtje”, tha Tahiri.

LEXO DHE :  Ndryshoni fjalëkalimin e instagram menjëherë!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.