Kujdes! Nëse keni këto shenja, diçka e keqe po ndodh me qarkullimin e gjakut!

Qarkullimi i dobët i gjakut, çon në zemër më të dobët dhe nëse nuk rregullohet, mund t’ju marrë edhe jetën. Oksigjeni dhe ushqyesit transportohen në trupin tuaj, përmes gjakut. Kur qarkullimi i gjakut nuk funksionon siç duhet, disa pjesë të trupit tuaj nuk marrin oksigjen dhe lëndë ushqyese të mjaftueshme. Përveç kësaj, qarkullimi i dobët i gjakut është edhe shenjë e keqe për shfaqjen e sëmundjeve të zemrës, diabetit, obezitetit etj.

LEXO DHE :  Horoskopi i datës 20 mars 2019

Për t’ju bërë juve sa më të shëndetshëm, dritare.net ka sjellë shenjat që tregojnë se qarkullimi i gjakut është i dobët. Nëse doni të keni shëndet të mirë, bëni mirë t’i shikoni dhe të bëni kujdes më vonë!/Përshtati: Kadrije ÇakoPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.