Krisafi: Edhe nëse bie ligji i luftës në Greqi, shqiptarët s’mund t’i marrin pronat

Profesori Ksenofon Krisafi, pjesë e grupit negociator për marrëveshjen me detin me Greqinë, tha në studion e “Arena” në Ora News, u shpreh se me rënien e ligjit të luftës në Greqi bien automatikisht edhe dekretet për sekuestrot preventive të pronave.

KrisafiPo ra ligji i luftës bien automatikisht edhe dy dekrete që kanë të bëjnë me sekuestron preventive të pasurive të shqiptarëve. Në qoftë se nuk bëhet ndonjë lloj marifeti. Mund të hiqet ligji i luftës dhe mund të bëhet diçka tjetër. Ka disa akte që kanë dalë në shtetin grek për sa i përket regjistrimit në kadastra të pronave gjë që i ka bërë shqiptarët të humbasin afatet ligjore të regjistrimit të pronave të tyre./ORANEWS

LEXO DHE :  Letër vetes sime 15 vjeç

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.