Këto janë 8 armët më të mëdha të përdorura gjatë Luftës së Dytë Botërore

Shekulli i 20-të duket si një nga epokat më shkatërruese të njerëzimit, me dy Luftëra Botërore dhe disa konflikte me ndërprerje që përfshijnë rajonet anembanë globit.

Shkatërrimi në shkallë të gjerë u paradoksalizua nga lulëzimi i teknologjisë. Pa dyshim, kjo nuk përbën “ana e errët” të progresit teknologjik sesa insipirimin e njeriut për të krijuar armë dhe armatime.

LEXO DHE :  Me këto produkte mund të krijoni maskat më të mira për fytyrën!

Për këtë qëllim, le të shikojmë tetë super armë të rënda nga Lufta e Dytë Botërore, që krijuan hendekun midis madhështisë inxhinierike dhe barbarizmit të pamëshirshëm./d.m-dritare.net

 PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.