Këto foto do t’ju ndihmojnë të mobiloni një sallon të vogël

Të kesh hapësirën për të mirëpritur miqtë dhe të afërmit është shpesh një kërkesë primare në një shtëpi.

Mobilimi i një dhome bëhet një detyrë pak e vështirë me të cilën duhet të përballemi, kur hapësira është e vogël.

Një nga sekretet është të zgjedhim orendi funksionale dhe thelbësore. Megjithatë mos u shqetësoni Dritare.net ju sjell shumë ide origjinale dhe sugjerime të dobishme ku ju mund të mbështeteni. Kështu ju mbetet vetëm të shikoni fotot. V.D/Dritare.net/

LEXO DHE :  Ja kush është drejtuesi i ri i Prokurorisë së Apelit të Krimeve të Rënda!

 

 

.

 PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.