Kështu do të ishin këta të famshëm, nëse do të kishin lindur femra!

Emri i tyre njihet në çdo anë të tokës. Reputacioni i tyre? I madh. Fytyra e tyre? Diçka më shumë se e njohur.

Këta meshkuj kanë arritur  në një nivel mjaft profesional, disa në fushën e aktrimit dhe të tjerë në arenën politike. Të gjithë, pa përjashtim, kanë audiencën e tyre, dhe shumica prej tyre kanë sukses të madh në femra.

Për shkak të aplikimeve të njohura që kanë dalë nëpër smartphone dhe kompjutera, me një foto  tonën që mund ta aplikojmë, mund të shikojmë si dukemi në seksin tjetër. Por, a e keni pare si duket Leonardo DiCaprio, Donald Trump,  Ryan Gosling dhe shumë njerëz të famshëm?

LEXO DHE :  Ndeshja me Turqinë, Panuçi: Ne i falëm të dy golat, këto janë lojtarët

Për këtë arsye dritare.net ju tregon si do dukeshin këta meshkuj në qoftë se do ishin femra:

1. Ryan Gosling

Ryan Gosling

2. George Clooney

George Clooney

3. Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

4. Vladimir Putin

Vladimir Putin

5. Liam Hemsworth

Liam Hemsworth

6. Jason Statham

Jason Statham

7. Bruce Willis

Bruce Willis

8. Bradley Cooper

Bradley Cooper

9. Vincent Cassel

Vincent Cassel

10. Donald Trump/D.M-Dritare.net

Donald Trump

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.