KE publikon raportin: Shqipëria ka përmbushur 4 nga 10 rekomandimet kundër korrupsionit

Mëngjesin e sotëm, Grupi i Shteteve të Këshillit të Evropës kundër korrupsionit ka publikuar një raport, për luftën ndaj korrupsionit në Shqipëri.

Në fillim të raportit thuhet se, lufta e qeveria Rama ndaj korrupsionit është e dobët.

Në raport gjithashtu thuhet se, Shqipëria deri tani ka arritur të përmbushë vetëm 4 nga 10 rekomandimet e viti 2014. Sipas raportit, 6 rekomandimet e tjera janë plotësuar vetëm pjesërisht.  Në raport thuhet se, Shqipëria ka bërë përparim në luftën e korrupsionit vetëm për prokurorët./K.C/Dritare.net

LEXO DHE :  Drejtësia nuk vjen vetë po s’e kërkove. Ja si e uron Saimir Tahiri djalin për ditëlindje!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.