Jonida Maliqi dhe një pyetje: Bankat kërkojnë klientë, apo klikime?

Jonida Maliqi shkëlqen si ngaherë në veshjet e saj, në intervistën e fundit për revistën WHO.

E bukur, e sinqertë për divorcin e saj dhe një histori sa fashion dhe sentimentale, nga ato që i duan dhe lexojnë në plazh.

Ajo çfarë çudit është se për ketë shërbim të Jonidës, paguhet nga Banka Amerikane e Investimeve.

Zakonisht bankat përfshihen në mbështetjen e eventeve kulturore që përcjellin tradite dhe  qëndrueshmëri. Te paktën bankat e mëdha, kështu bëjnë.

Sepse një reklamë është shoqërim imazhesh.

LEXO DHE :  Babalja: Më ofruan 150 mijë euro për të gënjyer

Kur ti hyn ne banke dhe do të depozitish para, nëse e asociion me imazhin e Jonida Maliqit, i bie të mos futesh po t’i lësh paratë te dyqani përballë bankës psh.

Sepse Jonida Maliqi është ylli i instagramit shqiptar që të nxit të blesh produktet e luksit që promovon në faqe.

 

Kohet po ndryshojnë, bankat jo. Ato vazhdojnë japin siguri dhe besueshmëri. Bankat kërkojnë klientë, jo klikime. /dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.