Ja pse duhet të keni patjetër një mik shigjetar

Në zodiak ka shumë miq të mirë, por duhet pranuar se askush nuk mund të jetë si shigjetari. Nëse keni një mik të tillë dijeni se jeni me fat. Në përgjithësi ata janë të qetë, por ndryshojnë në disa raste. Shigjetarët mund të duken të ftohtë sapo të afrohen, por ndryshojnë kur krijojnë besim tek dikush. Zbuloni disa karakteristika që i bëjnë ata miqtë më të adhurueshëm.

  1. Ata mundohen gjithmonë t’iu qëndrojnë pranë atyre që duan dhe iu ofrojnë mbështetje të pakushtëzuar.
  2. Ata ofrojnë mbështetje edhe në ditët më të këqija kur miku i tyre është gati të rrëzohet.
  3. Pavarësisht se mund të duken të fortë dhe të pamposhtur, nëse miku i tyre nuk është mirë edhe ata do ndihen të dobët.
  4. Ata mundohen gjithmonë t’i argëtojnë ata që duan dhe iu ofrojnë rehati.
  5. Shigjetarët janë miqtë që të mësojnë të dish si të veprosh dhe të mos tregohesh shumë serioz.
LEXO DHE :  Pret mandatin e deputetit, Kujtim Gjuzi: Ja pse gruaja më kërkoi divorcin!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.