Ja ku është dërguar audio-përgjimi për ekspertizë!

Audio-përgjimi, cili tashmë është bërë edhe çështja kryesore politike e këtyre ditëve, mësohet se është dërguar për ekspertizë në shtetin Italian. Prokuroria bën të ditur se do të jetë shteti italian që do të përcaktojë laboratorin ku do të bëhet ekspertimi. Organi i akuzës i ka dërguar shtetit fqinj një lëtërporosi për audio-përgjimin. Në këtë audio-përgjim pretendohet se është i përfshirë, Agron Xhafaj, vëllai i Ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj. V.D/Dritare.net/

LEXO DHE :  Dorëhiqet diplomati i DASH  për çështjet evropiane Wess Mitchell

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.