Ja 15 njerëz pa fat që thonë: Pse gjithmonë mua!


Janë pikërisht ata ditët që neve na duket sikur gjithë Universi është kundër nesh dhe sikur çdo gjë që ndodh vë në provë durimin tonë. Gjithçka fillon me gjëra të vogla, si të qenit me nxitim dhe ke marrë çelësin e gabuar ose e ke harruar celularin në shtëpi. Ndonjëherë situata mund të përshkallëzohet dhe të çojë në disa rastësi vërtet të pabesueshme.

Dritare.net ka përzgjedhur një grup fotosh që tregojnë disa situata të mira që kanë shkuar keq.

1. Imagjinoni sikur të keni shansin të takoni Beyonce dhe fotoja të dal si kjo. Çfarë fati i keq!

2. Njëherë që donte të lozte, ngeci në shilarës.

3. Kontrolloni sigurimet derisa jeni akoma të tokë, sepse edhe kjo mund të ndodh.

4. Një mbajtëse e topit të tenisit e goditi këmbën e tij.

LEXO DHE :  8-vjeçari i pastrehë bëhet kampion shahu në New York

5. Ka pamje të bukur thanë, ja çfarë shikuan!

6. Kur zë vendin e gabuar në parking.

7. Nuk ishte dita e duhur për të vesh një bluzë me vija. U bënë të gjithë njësoj.

8. Cilat janë shanset e ngjarjes?!

9. Blerja e çokollatës Stanley Cup, sigurisht që vetëm gjysmën do merrni.

10. Mos harroni të lidhni rripin e sigurimit. Gjithçka mund të ndodh!

11. Kur largohesh për vetëm dy minuta. Shfrytëzoni mundësitë, do thoshte qeni në këtë rast.

12. Çfarë dite e këndshme!

13. Dikush ka hequr nga paketimi mausin, por fatkeqësisht, jo në mënyrën e duhur.

14. Kur zgjohesh i ngopur me gjumë në mëngjes.

15. Kjo është ajo çfarë të ndodh në ditën tënde më të keqe./E.B- dritare.net

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.