Ide fantastike si të keni kopsht të gjelbër edhe në dimër

 

Së bashku me vjeshtën vjen dhe një trishtim në kopshtet e shtëpive tona. Bari fillon dhe vyshket, thahet nga i ftohti e shirat dhe nuk e kemi më mundësinë të shijojmë gjelbërimin.

Por ju mos u mërzisni sepse dritare.net mendon gjithmonë për ju.

Sot në këtë artikull do ju tregojë disa mënyra  fantastike që do e shndërrojnë kopshtin tuaj nga ngjyra kafe sërish në ngjyrë të gjelbër.

Mjafton të blini disa metra bar artificial, dhe duke e prerë sipas hapësirave dhe këndeve të kopshtit do ju jap mundësinë të krijoni idenë e të qenit sërish në verë apo pranverë.

LEXO DHE :  Foto/ Humbja me Turqinë, rrjeti shpërthen në meme ndaj Panuçit

Ju në pranverë mund t’i hiqni ti mbani diku për vjeshtën tjetër, dhe t’i lini hapësirë barit natyralë të rritet në kopshtin tuaj.

Nëse mendoni se bari artificial mund të dëmtojë poshtë dheun dritare.net ju sugjeron që mos të shqetësoheni aspak  për këtë pjesë sepse me largimin e tij dielli do nxisë barin të mbijë shumë shpejtë.

Shikoni fotot në galerinë më poshtë, sepse këto ide do e transformojnë kopshtin tuaj si të ishte i vërtetë./A.C/dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.