Fuqia e marketingut, shikoni çfarë reklamash mahnitëse kanë bërë!

Marketingu është një proces menaxhues që identifikon, parashikon dhe plotëson ose përmbush kërkesat e konsumatorëve, duke krijuar vlerë për të gjithë palët e interesuara. Marketingu shpesh shprehet në shumë mënyra të thjeshta si për shembull “Gjej, zbuloi dëshirat dhe plotësoi ato”. Për ta ilustruar me shembuj marketingun e vërtetë, dritare.net sjell për ju gjenitë e marketingut që kanë krijuar fushata të mahnitshme reklamimi. Fotot e këtyre reklamave i gjeni në galerinë më poshtë./E.B- dritare.net

LEXO DHE :  Mbi 90% e shqiptarëve kanë kryer check up. Po ti?


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.