Fotografi të rralla të Romës, qytetit të përjetshëm

Instituti Mbretëror i Arkitektëve Britanikë ka mijëra fotografi bardhë e zi të qytetit të përjetshëm, Romës.

Një ekspozitë e re në Romë sjell disa nga fotografitë më të mira të këtij qyteti, fotografi këto që datojnë nga 1930.

LEXO DHE :  Pampuri: Ambasada amerikane nuk mund të hamendësojë çfarë ndodh të enjten

Në fotografi shihet edhe oborri mbretëror i Vittorio Emanuele II, mbreti i fundit i Sardënjës 1849-1861, dhe mbreti i parë i Italisë nga 1861 deri në 1878./ I.M-Dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.