Foto/ Udhëtim në Koman

Kostandin Poga sjell për dritare.net një udhëtim maji, me tragetin e Komanit, në foto.

Shijojeni dhe të diel të mbarë!/dritare.net/

LEXO DHE :  7 ushtrime të thjeshta fizike, që do t'ju ndryshojnë komplet trupin


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.