Foto/ Të jesh baba është e mrekullueshme dhe sfiduese

Të rritësh një fëmijë, nuk është aspak e lehtë.

Të zgjohesh sa herë ai qan, në mëngjes herët dhe në darkë vonë, të ndërrosh pelenat, ta ushqesh, të vraposh pas tij, dhe ta qetësosh kur ai është duke qarë, për një baba të ri është sa e bukur por edhe mjaft sfiduese.

LEXO DHE :  Kam shkuar me Mariglenin/ Muç Nano flet për orientimin e tij seksual

Dritare.net sjell disa foto të mrekullueshme, të cilat tregojnë kujdesin e disa baballarëve të rinj për të vegjlit e tyre./ I.M-Dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.