Foto/ Njihuni me qytetet më të mira në botë për vitin 2019

01.Londer, Angli

Janë publikuar tanimë lista me 100 qytetet më të mira në botë për 2019.

Vendin e parë për qytetin më të mirë në botë e ka zënë Londra, duke lënë në vendin e dytë Parisin, në të tretin Nju Jorkun dhe në të katërtin Tokion.

Renditjen e ka bërë  kompania konsulente Resonance, e cila për të dalë në përfundime mori në shyrtim shtatë faktorë të ndryshëm

Faktorët ishin përballueshmëria e shtëpive dhe mundësitë për punësim, cilësia e mjediseve natyrore dhe të ndërtuara, cilësia e institucioneve kyçe, atraksionet dhe infrastruktura, diversiteti i njerëzve, promovimi online, prosperiteti ekonomik dhe cilësia e arteve, kulturës, restoranteve dhe klubeve të natës.

LEXO DHE :  Video/ Rama: Si u zgjidh problemi i Sianës, studentes ekselente pasi denoncoi në portal!

Më poshtë disa nga qytetet më të mira në botë për 2019./ I.M-Dritare.net

Vëmendje: Nëse këtë artikull e keni hapur nga facebook, për të parë galerinë e plotë duhet të klikoni në google www.Dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.