Foto/ Ja si ishte Shqipëria komuniste!

Periudhën e komunizmit, shumë shqiptarë e njohin si të rreptë, realitet të errët, propagandues etj. Por shumë nuk e kanë parë apo jetuar këtë periudhë.

Pavarësisht gjithë këtyre epiteteve, komunizmi është pjesë e historisë, me të cilën ne identifikohemi.

LEXO DHE :  Rama: Në mars hapet një korsi e autostradës Tiranë-Elbasan

Në fotogalerinë më poshtë, keni disa foto, që tregojnë se si ka qenë Shqipëria në periudhën e komunizmit. Këto foto janë të mbledhura nga Martin Parr./ Dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.