Foto/ Instagrami vs realiteti!

Ne, të gjithë e adhurojmë “Instagram”-in, madje në disa raste, të gjitha aktivitetet që kryejmë i publikojnë aty që t’i shohin të gjithë. Aq shumë lodhen njerëzit për të bërë një foto të bukur për Instagram, sa lënë çdo gjë tjetër dhe primarja për ta është fotoja.

Sy të bukur, flokë të drejtë dhe trup elegant, kjo është ajo që ne shohim përditë në “Instagram”, por ju nuk e dini sa shumë heqin ata për t’i bërë këto foto.

LEXO DHE :  Dialogu Kosovë-Serbi, Greqia, BE/ Bushati flet për diplomacinë shqiptare në 5 vite

Dritare.net sjell për ju disa raste ose foto njerëzish që në Instagram duken shumë bukur, por në realitet….zbuloheni vetë/Përshtati:Kadrije Çako/Dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.