Foto/ 18 njerëz që jetojnë me rregullat e tyre

Në përgjithësi, qenien njerëzore janë krenarë që janë “normal”. Megjithatë, ka njerëz që nuk duan t’ja dinë për rregullat e pranuara nga të gjithë. Në vend të këtyre rregullave, ata dalin në rrugë me pizhame, bëjnë shaka nga më të çmendurat dhe kanë një injorim total ndaj opinionit publik.

LEXO DHE :  Sikur t'i kishim edhe në Tiranë këto dizajne urbane!

Dritare.net ka sjellë për ju, nëpërmjet fotove, njerëzit që shkelin rregullat dhe ndjekin vetëm rregullat e tyre, të cilat do e bëjnë ditën tuaj më të bukur.

Janë gjeni apo të çmendur? Këtë e vendosni, pasi të shikoni fotogalerinë më poshtë./E.B-dritare.net.PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.