Foto/ 18 herë që fruta-perimet ngjajnë si njerëz

 

Frutat dhe perimet ndonjëherë formohen në mënyrë të çuditshme. Shumë shpesh, këto fruta-perime natyrore pësojnë ndryshime të cilat mahnitin me format e tyre. Pavarësisht kësaj në Shtetet e Bashkuara të Amerikës hidhen pothuajse 6 miliardë kilogramë fruta dhe perime, të cilat cilësohen si “të shëmtuara” kjo është për të ardhur keq , sepse forma e tyre është kaq e çuditshme dhe e bukur saqë ndonjëherë ngjasojnë me qenien njerëzore.

LEXO DHE :  Sot ikonë e “Vizion Plus”, si e kanë ndryshuar Pranvera Borakajn 11 vitet në ekran

Dritare.net ka grumbulluar disa foto që tregojnë si ngjajnë frutat dhe perimet, me njerëzit. Në galeri shikoni fotot qesharake dhe kur të  jeni duke bërë ndonjë supë ose sallatë, shikojini se mbase dhe ju zbuloni ngjashmëri të jashtëzakonshme./E.B-dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.