Firmat që vulosën marrëveshjen e famshme Trump- Kim Jong-un

Këto janë firmat e dy liderëve botëror që kanë vulosur marrëveshjen historike të nënshkruar nga Donald Trump dhe Kim Jong Un. Dy nga pikat më të rëndësishme të kësaj marrëveshjeje ishte edhe denukleraizimi i plotë i gadishullit korean si dhe vendosja e marrëdhënieve të reja mes dy vendeve. V.D/Dritare.net/

LEXO DHE :  Nju Jork Times: Lideri i opozitës shqiptare gjobitet për shpifje ndaj kundërshtarit

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.