Fëmijët në kafaz, Melania Trump shkon atje: Çfarë mund të bëj për ju?

Melania Trump bëri një vizitë të papritur në një qendër të ndalimit të emigrantëve në kufirin SHBA-Meksikë. “Unë jam këtu për të pyetur se çfarë mund të bëj për të ndihmuar”, tha zonja e parë, e cila ka shkuar në Teksas në një qendër strehimore për fëmijët e emigrantëve të ndarë nga prindërit e saj. “Qëllimi është të falënderojmë organet e zbatimit të ligjit dhe shërbimet sociale për punën e tyre të vështirë, të mbështesin dhe të dëgjojnë mendimet se si administrata mund të forcojë përpjekjet që po bëhen për të ribashkuar fëmijët me familjet e tyre”, ka thënë më parë shtëpia e bardhë. V.D/Dritare.net/

LEXO DHE :  Stilet më të bukura të rrugës nga Java e Modës, në Milano!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.