Fatmir Xhafaj: Ja e vërteta e ndalimit të vëllait tim në Itali në vitin 2002, biseda me Majkon!

Fatmir Xhafaj sqaroi gjatë konferencës për shtyp të vërtetën e ndalimit të vëllait të tij në Itali 16 vite më parë, kur ai ishte 22 vjeç. Ministri i Brendshëm tha se Agron Xhafaj ishte ndaluar për një muaj por më pas ishte lënë i lirë nga autoritetet italiane.

Nëse do të ishte për një pjesë të atyre, për të mirën e përbashkët janë pak n ë numër këta njerëz, të cilët në këto ditë në kohë të dryshme, janë rrekur të tregojnë ligjin dhe të më vendosin përpara pasqyrës së moralit ku sot e gjithnjë nuk do të denjoja të shpenzoja kohë dhe energji të paktën kështu si po e bëj tani.

“Po e vendos veten sot në pozicionin natyror të llogaridhënies, si ministër i brendshëm i akuzuar si i lidhur përmes vëllait me trafikun e drogës, obligimi im bëhet edhe më detyrues. Ndaj qytetarët e këtij vendi kanë të gjithë të drejtën të dinë se kush është ministri i Brendshëm për akuzat që bëhen për të.

LEXO DHE :  Nga Meghan Markle te Kate Middleton, ja përkuljet më të mira mbretërore!

Sqaroj lidhur me çështjen e dënimit të vëllait tim. Ka marrë një dënim penal në Itali. Kam bërë deklarime publike për këtë çështje që nga viti 2002. Janë të gjitha publike, mund të verifikohen. Ngjarja ka nddodhur në 2002, vëllai ishte 22-vjeç, u ndalua për 1 muaj dhe u lirua, duke urdhëruar largimin nga Italia. Atëherë isha ministër i Turizmit në qeverinë “Majko”, i kam kërkuar kryeministrit të kohës dorëheqjen, por pas bisedës me kryeministrin ai refuzoi dorëheqjen time”-d.m-dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.