Emisioni Dritare- Gëzuar Krishtlindjet me një urim për turizmin!

Këtë të hënë në #DritaremeRudinën, ishte i ftuar ministri i Turizmit, Blendi Klosi. Në një emision ndryshe, jashtë studio, Klosi foli për turizmin, si një mundësi e artë për zhvillimin e Shqipërisë. Në këtë pjesë të parë Dritare ishte në Gjirin e Lalzit. Ministri Klosi foli për turizmin bregdetar dhe veror  dhe ardhjen e sa më shumë turistëve të huaj, të cilët pasi kanë zbuluar Shqipërinë, shtohen nga viti në vit. Klosi tregon politikat e qeverisë dhe atë se çfarë do të bëjë shteti për të favorizuar më shumë bizneset, që funksionojnë në këto zona.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.