Foto/ Ke qenë ndonjëherë në Belsh?

Mars 14, 2018 0

Nga Daniel Muçaku Qyteza e Bleshit, një destinacion me bukuri të rralla e me mundësi të jashtëzakonshme turistike. Një vend, që nëse do të ishte në Francë, Gjermani apo gjetke, do të ishte padiskutim në

Gramsh/ Shko dhe ti tek Ujëvara e Sotirës!

Janar 22, 2018 0

Nga Daniel Mucaku Në fakt, natyra na e ka dhuruar, por si cdo gjë e bukur , te lodh paksa për ta arritur. Si për të vënë në prove durimin dhe dëshirën tonë, këtë mrekulli

Një hotel shqiptar, në 25 më të mirët në Evropë

Dhjetor 16, 2017 0

Kur udhëtojmë jashtë vendit sigurisht mendojmë edhe ku do të akomodohemi, kërkojmë një hotel praktik, të bukur dhe jo të kushtueshëm. Në të tilla raste në ndihmë na vjen Trip Advisor, faqja online ku të

Ky hotel, mos e beso po deshe, është në Golem

Dhjetor 13, 2017 0

Shqiptarët çdo fundjavë kërkojnë një restorant të mirë, bio, të veçantë dhe sidomos të ri. E kërkojnë dhe e gjejnë. Ne, të Dritare.net, i kemi ndihur lexuesit të bëjnë zgjedhjen e duhur me infot pikante

1 2 3 4 5 20